top of page
B 0506.png

Download guiden: Aldrig mere omsorgstræt

Mangel på medarbejdere og ressourcer i omsorgssektoren gør, at alt for mange ansatte og ledere er omsorgstrætte. I daglig tale anser vi det som et vilkår for arbejdet i sektoren, men det behøver det ikke være. Med denne guide insisterer jeg på, at vi alle bør stå sammen om ambitionen: Aldrig mere omsorgstræt. Når du har læst denne guide, forstår du:

  • At omsorgstræthed ikke behøver være en præmis.

  • Hvilke psykologiske mekanismer, der er på spil på din arbejdsplads og i dine grupper.

  • At du har handlemuligheder indenfor de eksisterende rammer.

  • Hvad Kollegaløft-metoden er, og hvordan du kan begynde at implementere den.

“Jeg er fuldstændig ligeglad med mere i løn. Jeg vil bare have tid til at udføre mine opgaver ordentligt. Der mangler tid og hænder.”

I en tid med mangel på medarbejdere og ressourcer i omsorgssektoren oplever alt for mange ansatte og ledere omsorgstræthed. Desværre er vi i daglig tale kommet til at omtale det slid som et vilkår for arbejdet. Men det er det ikke, og det bør det ikke være. Ingen medarbejdere bør lide under risikoen for at bukke under af mental eller fysisk udmattelse.

Med denne guide insisterer jeg på, at vi alle bør stå sammen om ambitionen: Aldrig mere omsorgstræt. I guiden giver jeg en række psykologiske forklaringer på, hvorfor denne udmattelse sker, og hvad det er for nogle mekanismer, der er på spil.

I guiden introducerer jeg en ny metode, Kollegaløft, som en mulig nøgle til at afhjælpe omsorgstrætheden. Via metoden ser vi på de handlemuligheder, der er tilgængelig indenfor de rammer, vi nu en gang har at arbejde med.

Gør en forskel i din organisation
- Giv din viden videre

Ønsker du at dele viden fra guiden med din organisation? Så har du blandt andet muligheden for at købe guiden i fysisk bog format, så den kan ligge fremme på din arbejdsplads. Guiden kan købes for 149,- (mængderabat gives ved køb af +5 bøger).

Ønsker du, at Louise Vælds kommer og afholder et foredrag eller en temadag, hvor I får mulighed for at arbejde med konkrete øvelser, der kan fremme jeres arbejdsplads allerede i dag? (Priser fra  kr. 12.000).

Ønsker du, at blive uddannet af Louise Vælds til, selv at afholde kollegaløft temadage og foredrag i kommuner og organisationer? 

 Så skriv til os, sammen finder vi den mest optimale løsning.  ​

B 0488.png
IPD 018.png

Download guiden: Aldrig mere omsorgstræt

Når du har læst guiden, er du klogere på, hvorfor:

  • At omsorgstræthed ikke behøver være en præmis.

  • Hvilke psykologiske mekanismer, der er på spil på din arbejdsplads og i dine grupper.

  • At du har flere handlemuligheder indenfor de eksisterende rammer, end du tror.

  • Hvad Kollegaløft-metoden er, og hvordan du kan begynde at implementere den.

Download guiden

download e-bog om kollegaloft
bottom of page