Louise_Vaelds_4.jpg

Har du, en medarbejder eller en leder behov for et individuelt coachforløb?  

 

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor en leder eller en medarbejder skal igennem et coachforløb. Uanset hvad årsagen er, så er det vigtigt, at der bliver handlet hurtigt, når beslutningen først er taget, så den pågældende person kan mærke, at der sker en udvikling. Af samme årsag sørger vi også for, at I kan mærke et synligt udbytte efter bare få sessioner.

 

At tage en ekstern coach ind i jeres organisation betyder, at I får et par ekstra øjne, der er trænet til at se, hvad der skal til for at optimere performance hos dig, en medarbejder, en leder eller i et team. Mange bliver overraskede over, hvor få sessioner der egentlig skal til for at sætte gang i en god udvikling. 

 

Med over 25 års erfaring indenfor individuel coaching har vi dybdegående erfaring med en række områder. Nogle af de temaer som vi ofte ser i profesionelle sammenhænge er:

 

 • Performance optimering hos en medarbejder eller leder 

 • Lederudvikling

 • Kommunikationsudvikling

 • Udvikling af samarbejde i organisationen og eksternt

 • Anerkendelse og positiv kommunikations udvikling

 • Strategisk tænkning

 • Øget motivation og trivsel 

 • Forbedret kommunikation med kunder eller internt i organisationen 

 • Forbedring af samarbejde mellem medarbejdere og leder

 • Stress- og krisehåndtering

 

Book en indledende samtale og hør, hvordan vi kan hjælpe jer:

 

 

 

 

Coachklient

”Jeg har haft glæden af Louises job- og livsstilscoaching i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.” ​

Coachklient

”Louise er en autentisk og nærværende coach. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”

Inga Händel

Virksomheder vi blandt andet har samarbejdet med:

Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
odense-kommune-logo-.jpeg
logo danfoss-logo.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
logo pfa-pension-logo.png
horsens-kommune.logo_.png
logo grundfos.jpeg
logo Socialministeriet-300x115.jpg
Logo kongelige teater.jpg
logo nordea-logo-png-transparent.png
logo danmarks-statistik.jpg
Evida logo.jpg
shell_logo_0.jpg
logo nilfisk-logo.jpg
logo-oracle.png

Louise Vælds

Indehaver, underviser og coach

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har coachet i mere end 25 år og har over + 15.000 timers specialist erfaring.

 • LinkedIn - sorte cirkel
A_R9A6115.jpg

Coachforløb skræddersyet til jer 

I coachforløbet sørger vi for at samarbejde tæt med jeres organisation. Det kan mange gange være en fordel, hvis lederen for den pågældende medarbejder har været med til at definere specifikke udviklingsområder. Det sparer tid, når coachen sammensætter medarbejderforløbet og sikrer en grundig proces og opfølgning.

 

Det er vores højeste prioritet, at der hurtigt etableres et loyalt og en tryg relation mellem coachen og den der coaches. Det er fuldstændig afgørende for, at en udvikling kan finde sted. 

 

Vores coachforløb er fleksible og tilpasses den enkeltes situation. Nogle forløb er korte og intensive mens andre er lange udviklingsforløb, der kontinuerligt har behov for sparring, supervison og udvikling.

Men det starter altid med en indledende samtale:

 

Sådan kommer vi i gang 

 

Det første vi gør er at tage et uforpligtende møde, hvor vi afdækker den nuværende situation samt ønsker og behov. Herefter aftaler vi det videre forløb og går i gang hurtigst muligt. Udfyld formularen eller skriv til på louise@louisevaelds.dk

Tak! Beskeden blev sendt.

Louise_Vaelds_4.jpg