top of page
9f2b78_b9cebb03729049d68aee7f7b4b5ed23b~mv2.jpg

Ledelsescoaching

Er du leder og har du behov for coaching og ledelsessparring?

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor en leder har brug for at komme i gang med et coachforløb; Uanset om behovet er sparring i forhold til medarbejdere, samarbejde, stress eller udvikling af personlige kompetencer, så er det vigtigt at der er et synligt og mærkbart udbytte efter bare få sessioner. Desuden er det vigtigt, indsatsen er fleksibel, effektiv og stressfri.

Fortroligt sparrings rum til dine ledelsesudfordringer

Du savner input til de svære ledelsessituationer, som du ikke kan diskutere internt i organisationen og får sparring og coaching på din leder- og kommunikationsstil og rådgivning om hvordan du bevarer din autentisitet i rollen og samtidig bedst motiverer dine medarbejdere.

Dine ledelseskompetencer
Du er leder og ønsker at styrke dine lederkompetencer. Vi arbejder med evne til at håndtere modvind, mod til at stå fast, styrke dine beslutningskompetencer.

 

Styrke din kommunikation og dit samarbejde

Et coachforløb hos VÆLDS giver dig øget selvforståelse og selvindsigt, som gør dig tydeligere og du kommunikerer mere bevidst og effektivt til alle dine samarbejdspartnere og interessenter.

Rådgivning og metoder til krise- og konflikthåndtering

Du får redskaber til at håndtere samarbejde der er gået i hårdknude. Og lærer gennem egne eksempler at gennemskue og stoppe konfliktoptrappende kommunikation og adfærd der bremser performance.

 

Fokus på dine næste karriere skridt og den overordnede plan

Du skal vide, hvad der er næste skridt for dig i din karriere, så du ved, hvad du skal gå efter. Forløbet har fokus på at vi  får afdækket hvilke kompetencer du har brug for og hvor du ønsker at bevæge dig hen og støtter sig i at udvikle kompetencerne og holde fokus på din plan.

 

Nogle af de temaer som vi ofte ser i profesionelle sammenhænge er:

 

  • Behov for performance optimering hos en medarbejder eller leder

  • Kommunikationsudvikling

  • Udvikling af samarbejde i organisationen og eksternt

  • Anerkendelse og positiv kommunikations udvikling

  • Strategisk tænkning

  • Øget motivation og trivsel

  • Forbedret kommunikation med kunder eller internt i organisationen

  • Forbedring af samarbejde mellem medarbejdere og leder

  • Stress- og krisehåndtering

En fast coachrelation løber ofte over flere år, hvor lederen får sparring, inspiration og rådgivning omkring ledelsesmæssige og personlige temaer samt stressreduktion. Med over 25 års erfaring indenfor erhvervslivet med rådgivning og individuel coaching har vi dybdegående erfaring med en række områder.

En længere coachrelation starter ofte med et kortere coachforløb hvor relationen og resultaterne kan testes og dokumenteres. Pris 2200 kr. pr. time

Klippekort 10 timer 20.000 kr.

Coachklient

”Jeg har haft glæden af Louises coaching i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.” ​

Coachklient

”Louise er en autentisk og nærværende coach. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”

Virksomheder vi blandt andet har samarbejdet med:

Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
odense-kommune-logo-.jpeg
logo danfoss-logo.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
logo pfa-pension-logo.png
horsens-kommune.logo_.png
logo grundfos.jpeg
logo Socialministeriet-300x115.jpg
Logo kongelige teater.jpg
logo nordea-logo-png-transparent.png
logo danmarks-statistik.jpg
Evida logo.jpg
shell_logo_0.jpg
logo nilfisk-logo.jpg
logo-oracle.png

Louise Vælds
Indehaver, underviser og coach

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har coachet i mere end 25 år og har over + 15.000 timers specialist erfaring.

  • LinkedIn - sorte cirkel
A_R9A6115.jpg
Inidiviuel coaching - kontaktformular

Book en indledende samtale

Det første vi gør er at tage et uforpligtende møde, hvor vi afdækker den nuværende situation samt ønsker og behov. Herefter aftaler vi det videre forløb og går i gang hurtigst muligt:

Louise_Vaelds_4.jpg
bottom of page