top of page
9f2b78_b9cebb03729049d68aee7f7b4b5ed23b~mv2.jpg

Coaching og supervision

Coaching eller supervision med Louise Vælds

De fleste finder mig, fordi en person de har tillid til har anbefalet mig. Jeg har over 20 års erfaring i coaching, rådgivning og udvikling af ledere og nøglemedarbejdere.

Typisk efterspørger man mig når man har et problem man vil løse, et mål man gerne vil nå eller der er behov for udvikling, som du selv ønsker eller som er krævet af nogen omkring dig.

Dine kompetencer
Du ønsker at styrke dine kompetencer. Vi arbejder med evne til at håndtere modvind, mod til at stå fast, styrke dine beslutningskompetencer.

 

Styrke din kommunikation og dit samarbejde

Et forløb hos mig giver dig øget selvforståelse og selvindsigt, som gør dig tydeligere og du kommunikerer mere bevidst og effektivt til alle dine samarbejdspartnere og interessenter.

Rådgivning og metoder til krise- og konflikthåndtering

Du får redskaber til at håndtere samarbejde der er gået i hårdknude. Og lærer gennem egne eksempler at gennemskue og stoppe konfliktoptrappende kommunikation og adfærd der bremser performance.

 

Fokus på dine næste karriere skridt og den overordnede plan

Du ønsker at blive skarp på, hvad der er næste skridt for dig i din karriere, så du ved, hvad du skal gå efter. Forløbet har fokus på at vi  får afdækket hvilke kompetencer du har brug for og hvor du ønsker at bevæge dig hen og støtter dig i at udvikle kompetencerne og holde fokus på din plan.

 

Nogle af de temaer som jeg ofte ser i profesionelle sammenhænge er:

 

  • Behov for performance optimering hos en medarbejder eller leder

  • Styrkelse af kommunikation

  • Udvikling af samarbejde i organisationen og eksternt

  • Anerkendelse og positiv kommunikations udvikling

  • Strategisk tænkning

  • Øget motivation og trivsel

  • Forbedret kommunikation med kunder eller internt i organisationen

  • Forbedring af samarbejde mellem medarbejdere og ledere

  • Stress- og krisehåndtering

Når du arbejder med mig, kan du ikke undgå at opnå øget selvindsigt og nye vinkler på dine omgivelser, deres adfærd og motivation.

Den nye indsigt vil smitte af på, hvordan du opfatter dine omgivelser og hvordan de opfatter dig.

 

I et coachforløb hos mig handler det både om, hvordan du har det, hvilke handlinger du gør og hvad du ønsker dig af fremtiden.

Alt efter hvad du har brug for, kan et samarbejde strække sig over en kort intensiv indsats eller en længere periode.

Fortroligt rum til dine udfordringer

Mange bruger min ekspertise og erfaring til at få input til udfordrende situationer, som ikke kan diskuteres internt i organisationen. Det kan være sparring og coaching på konfliktløsning, lederstil eller kommunikationsstil og rådgivning om hvordan du bevarer din autentisitet i rollen og samtidig bedst motiverer dine omgivelser. 

En fast coachrelation løber ofte over flere år, hvor man får sparring, inspiration og rådgivning omkring ledelses- eller samarbejdsmæssige temaer, karriereudvikling eller personlige temaer samt stressreduktion. Med over 25 års erfaring indenfor erhvervslivet med rådgivning, supervision og individuel coaching har vi dybdegående erfaring med en lang række områder.

En længere coachrelation starter ofte med et kortere coachforløb hvor relationen og resultaterne kan testes og dokumenteres.

Kvartals abonnement kr. 8.000 - du kan både få et enkelt kvartal eller et kontinuerligt abonnement.

Vores samtaler kan foregå på telefon, virtuelt eller fysisk i Fredericia.

Coachklient

”Jeg har haft glæden af Louises coaching i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.” ​

Coachklient

”Louise er en autentisk og nærværende coach. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”

Virksomheder vi blandt andet har samarbejdet med:

Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
odense-kommune-logo-.jpeg
logo danfoss-logo.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
logo pfa-pension-logo.png
horsens-kommune.logo_.png
logo grundfos.jpeg
logo Socialministeriet-300x115.jpg
Logo kongelige teater.jpg
logo nordea-logo-png-transparent.png
logo danmarks-statistik.jpg
Evida logo.jpg
shell_logo_0.jpg
logo nilfisk-logo.jpg
logo-oracle.png

Louise Vælds
Indehaver, underviser og coach

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har coachet i mere end 25 år og har over + 15.000 timers specialist erfaring.

  • LinkedIn - sorte cirkel
A_R9A6115.jpg
Inidiviuel coaching - kontaktformular

Book en indledende samtale

Det første vi gør er at tage et uforpligtende møde, hvor vi afdækker den nuværende situation samt ønsker og behov. Herefter aftaler vi det videre forløb og går i gang hurtigst muligt:

Louise_Vaelds_4.jpg
bottom of page