top of page
Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.00.21.png
NPCS coaches 
- Har gennemført en af de grundigst certificerede coachuddannelser i Danmark

Coaches der er uddannet fra VÆLDS Uddannelse & Coaching har gennemført en af de grundigst certificerede coachuddannelser i Danmark, som er tæt overvåget af den internationale organisation The International Association of HNLP – IAHNLP.

 

Hver coach der har gennemført uddannelsen, er certificeret i overensstemmelse med VÆLDS høje internationale standarder i forhold til etik, undervisnings- og coaching kvalitet.

Certificeringen fordrer, at deltageren med tilfredsstillende resultater har gennemført en række teoretiske, analytiske og praktiske prøver. En del af kravene består af, at alle coaches påbegynder deres praktiske læring fra dag et, hvilket betyder at alle coaches allerede har gennemført talrige coachsessioner, når de modtager deres certificering.

 

Selve coachuddannelsen NeuroPsykologisk CoachingSystem, er baseret på solid teori og forskning omkring hjernen, psykologi samt 20 års gennemtestede coaching strategier. Coachingsystemet er under kontinuerlig udvikling og inddrager den nyeste forskning og viden fra: ledelsesteori, neuropsykologi, positiv psykologi og coaching teori.

 

NeuroPsykologisk CoachingSystem er udviklet af stifterne bag VÆLDS Uddannelse & Coaching, som er nogle af de personer, der har beskæftiget sig længst med coaching i Danmark. NeuroPsykologisk CoachingSystem er en fusion af viden og metoder fra de bedste og mest gennemprøvede grene inden for coaching og psykologi på internationalt plan.

I trygge hænder med en NPCS coach

iahnlp new seal.png

Virksomheder VÆLDS blandt andet har samarbejdet med

shell_logo_0.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
logo danfoss-logo.jpg
Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
logo nordea-logo-png-transparent.png
logo nilfisk-logo.jpg
logo danmarks-statistik.jpg

Coachuddannelsen er under kontinuerlig kontrol i associationen, The International Association of HNLP – IAHNLP, så de coaches, der uddannes fra VÆLDS har altid den højeste faglighed og etik. VÆLDS Uddannelse & Coaching har indvilget i at respektere og dokumentere følgende vigtige kriterier for at være anerkendt af sammenslutningen:

  1. De til enhver tid ansvarshavende for uddannelsesinstitutionen må dokumentere et højt erfaringsniveau inden for følgende 3 områder: det teoretiske, det praktiske samt det professionelle område.

  2. Det er påkrævet at al træning gennemføres og udføres af den eller de personer der er direkte ansvarlige for uddannelsesinstitutionen samt deres professionelle, godkendte og certificerede undervisere.

  3. Undervisning og feedback må på intet tidspunkt blive udført at assistenter eller andre uerfarne deltagere eller medarbejdere.

  4. Størrelsen på uddannelseshold må ikke være større end at undervisningen og underviseren kan bevare en personlig opmærksomhed på hver deltager.

  5. Det påkræves at uddannelsesinstitutionen har grundige certificeringsstandarder og stringente kriterier for certificeringsprocessen som er godkendt af og superviseret af IAHNLP sammenslutningen.

  6. Uddannelsesinstitutionen må til enhver tid overholde IAHNLP sammenslutningens etiske standarder.

  7. Studerende der certificeres af den godkendte uddannelsesinstitution må være bekendt og villig til at overholde IAHNLP sammenslutningens etiske standarder.

Kun den højeste faglighed og etik

bottom of page