person-holding-white-ceramic-mug-beside-
Online coach uddannelse

- Deltag derfra hvor det passer dig bedst

For at gøre det muligt for flere mennesker at tage en coach uddannelse, har vi valgt at gøre VÆLDS coach uddannelse tilgængelig online.  Uddannelsens indhold og kvalitet er præcis den samme, som den du får, hvis du deltager fysisk.

 

Nu kan du bare deltage og blive certificeret coach hos VÆLDS uanset, om du befinder dig i Fredericia, København eller på den anden side af jordkloden. Du kan vælge at tage VÆLDS coach uddannelse online sammen med et fysisk hold eller deltage på et 100% online uddannelsesforløb. 

På begge uddannelsesforløb foregår coach uddannelsen LIVE, og du hele tiden er i dialog med dine undervisere og medstuderende. Der er altså ikke tale om en læringsplatform, hvor du er overladt til forudindspillede videoer.

Deltag online sammen med et fysisk hold

Du kan vælge at deltage online sammen med et hold, der er fysisk til stede i Fredericia. Denne deltagelsesform kan frit vælges af alle, men henvender sig typisk til dig der: 

  • Har udfordringer med at kunne møde fysisk op hver gang og har brug for fleksibiliteten i at kunne deltage både fysisk og virtuelt.

  • Der opstår akut behov for, at deltage virtuelt, som man ikke havde forudset før man meldte sig til (sygdom, forflytninger, nyt job o.l.)

Da coach uddannelsen foregår sammen med fysiske deltagere, så er opbygningen og datoerne præcis de samme som for den fysiske coachuddannelse. 

Næste holdstart er efter sommerferien.

Det kan du læse mere om her:

Deltag med et 100% online hold

På denne coach uddannelse er alle med online, der er altså ingen, der er fysisk til stede i Fredericia. Denne deltagelsesform henvender sig typisk til dig der: 

  • Befinder sig langt væk i ind- eller udland og har ikke mulighed for at møde op fysisk til undervisningen, men ønsker ikke gå på kompromis med uddannelseskvaliteten.

Coach uddannelsen foregår via Zoom, men alt det tekniske skal vi nok hjælpe dig med, inden vi går i gang.

 

Indholdet på det online uddannelsesforløb er 100% det samme, men opbygningen er en smule anderledes.

Næste holdstart er efter sommerferien. 

Læs mere om opbygningen her:

“Hvis du overvejer at tage en coach uddannelse, så kan jeg kun anbefale dig at tage den hos VÆLDS Uddannelse & Coaching. Uddannelsen har ikke bare hjulpet mig med at slippe fri af mine egne begrænsninger, men har også gjort mig i stand til at gøre det samme for andre i rollen som business coach. Det er undervisning af højeste kvalitet i et læringsrum, hvor du aldrig føler, at du er overladt til dig selv.”

"Det fungerede super godt at tage VÆLDS coachuddannelse online. Jeg følte næsten, at jeg var til stede i klasselokalet, selvom jeg sad 10.000 km væk på Bali.  Det giver en ekstremt frihed at kunne være, hvor i verden man vil, mens man tager en uddannelse online. Det styrker samtidig en i at kunne coache online - hvis det er en retning man ønsker at gå som coach." 

maya%20og%20louise_edited.png

Det praktiske om VÆLDS online coach uddannelse

Uanset om du deltager med et fysisk hold eller et 100% online hold, så foregår undervisningen via Zoom. Vi sørger for, at du har alt den tekniske information, du har behov for, inden vi går i gang med uddannelsesforløbet. 

På begge uddannelsesforløb har du desuden individuelle forberedelses- og opsamlingssamtaler før og efter modulerne, så vi sikrer os, at du ikke brænder inde med spørgsmål eller andet.

​​​​​​​​​

Louise Vælds

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg

Jan Vælds

Jan er cand. polyt og bac.comm. med specialistområder indenfor ledelse, coaching, forhandlingsteknik, team- og organisationsudvikling.

  • LinkedIn - sorte cirkel
9f2b78_e16973d267934cb59bd0891b0050f40a~

Vil du høre mere om, hvordan VÆLDS online coach uddannelse foregår?

Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ringer dig op eller sender dig en mail afhængig af, hvad du foretrækker.

glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unspla

Uddannelsesgebyr


Hele coachuddannelsen koster kr. 51.600 kr. inkl. certificering, løbende sparring og obligatorisk coachforløb


Køber du et modul af gangen, så koster det 11.000 kr.  pr. modul


Du kan også vælge at købe modul 1 og 2, hvor du lærer de grundlæggende coachkompetencer for 19.600 kr. 


Alle priser er ekskl. moms.

Tilmelding til online coach uddannelse
arrow&v

Tak for din tilmelding - du får snart en mail fra os med mere information.