person-holding-white-ceramic-mug-beside-
Online coachuddannelse

- Deltag derfra hvor det passer dig bedst

 

For at gøre det muligt for flere mennesker at tage en coachuddannelse, har vi valgt at gøre VÆLDS coachuddannelse tilgængelig online.  Uddannelsens indhold og kvalitet er præcis den samme, som den du får, hvis du deltager fysisk i Fredericia.

 

Nu kan du bare deltage og blive certificeret coach hos VÆLDS uanset, om du befinder dig i Fredericia, København eller på den anden side af jordkloden. Du kan vælge at tage uddannelsen online sammen med et fysisk hold eller deltage på et 100% online uddannelsesforløb. 

På begge uddannelsesforløb foregår uddannelsen LIVE, og du hele tiden er i dialog med dine undervisere og medstuderende. Der er altså ikke tale om en læringsplatform, hvor du er overladt til forudindspillede videoer.

Deltag online sammen med et fysisk hold

Du kan vælge at deltage online sammen med et hold, der er fysisk til stede i Fredericia. Denne deltagelsesform kan frit vælges af alle, men henvender sig typisk til dig der: 

  • Har udfordringer med at kunne møde fysisk op hver gang og har brug for fleksibiliteten i at kunne deltage både fysisk og virtuelt.

  • Der opstår akut behov for, at deltage virtuelt, som man ikke havde forudset før man meldte sig til (sygdom, forflytninger, nyt job o.l.)

Da uddannelsen foregår sammen med fysiske deltagere, så er opbygningen og datoerne præcis de samme som for den fysiske coachuddannelse. 

Det kan du læse mere om her:

Deltag med et 100% online hold

På denne coachuddannelse er alle med online, der er altså ingen, der er fysisk til stede i Fredericia. Denne deltagelsesform henvender sig typisk til dig der: 

  • Befinder sig langt væk i ind- eller udland og har ikke mulighed for at møde op fysisk til undervisningen, men ønsker ikke gå på kompromis med uddannelseskvaliteten.

Uddannelsen foregår via Zoom, men alt det tekniske skal vi nok hjælpe dig med, inden vi går i gang.

 

Indholdet på det online uddannelsesforløb er 100% det samme, men opbygningen er en smule anderledes.

Den kan du læse mere om her:

”Når man deltager online, har man ikke samme mulighed for at trække en af underviserne til side og stille spørgsmål, som man har, hvis man er fysisk til stede. Det imødekommer de på uddannelsen, hvor underviserne altid følger op med en før eller efter dagens undervisning. Generelt har de utrolig meget fokus på, at der ikke skal være forskel på, hvorvidt man deltager fysisk eller online.”

”Jeg har længe vil i gang med coaching, men da jeg bor i udlandet, har haft svært ved at finde en dansk coachuddannelse, som tilbydes online. Derfor var det en kæmpe glæde at se, at VÆLDS har taget teknologien til sig. Det fungerer overraskende godt, og gør mig samtidig klar til efterfølgende også at coache online, så jeg ikke er begrænset af geografi. Jeg vil anbefale enhver, der ikke har mulighed for at deltage fysisk til at tage uddannelsen online.”

Uddannelsesdeltager

Uddannelsesdeltager

Det praktiske

Uanset om du deltager med et fysisk hold eller et 100% online hold, så foregår undervisningen via Zoom. Vi sørger for, at du har alt den tekniske information, du har behov for, inden vi går i gang med uddannelsesforløbet. 

På begge uddannelsesforløb har du desuden individuelle forberedelses- og opsamlingssamtaler før og efter modulerne, så vi sikre os, at du ikke brænder inde med spørgsmål eller andet.

​​​​​​

Louise Vælds

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg

Jan Vælds

Jan er cand. polyt og bac.comm. med specialistområder indenfor ledelse, coaching, forhandlingsteknik, team- og organisationsudvikling.

  • LinkedIn - sorte cirkel
9f2b78_e16973d267934cb59bd0891b0050f40a~

Vil du høre mere om, hvordan uddannelsen foregår online? 

Hvis du har flere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os.

Vi ringer dig op eller sender dig en mail afhængig af, hvad du foretrækker.

Tilmelding til coachuddannelsen online
arrow&v

51 90 12 96

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, Denmark

  • Sort Instagram Icon

©2020  VÆLDS Uddannelse og Coaching.