TILMELD DIG NU OG FÅ EARLY BIRD RABAT PÅ DIN PLADS - BOOK EN UFORPLIGTENDE INFOSAMTALE

person-holding-white-ceramic-mug-beside-
VÆLDS
online coach uddannelse

- Deltag derfra hvor det passer dig bedst

Holdstart for online coachuddannelsen i 2022 er september og oktober.

For at gøre det muligt for flere mennesker at tage en coach uddannelse, har vi valgt at gøre VÆLDS coach uddannelse tilgængelig online.  Uddannelsens indhold og kvalitet er præcis den samme, som den du får, hvis du deltager fysisk.

 

Nu kan du bare deltage og blive certificeret coach hos VÆLDS uanset, om du befinder dig i Fredericia, København eller på den anden side af jordkloden. Du kan vælge at tage VÆLDS coach uddannelse online sammen med et fysisk hold eller deltage på et 100% online uddannelsesforløb. 

På begge uddannelsesforløb foregår coach uddannelsen LIVE, og du hele tiden er i dialog med dine undervisere og medstuderende. Der er altså ikke tale om en læringsplatform, hvor du er overladt til forudindspillede videoer.

Små hold

På VÆLDS coach uddannelse har vi altid små hold med maks 8-10 deltagere.

+ 20 års erfaring

Alle undervisere på uddannelsen har + 20 års erfaring med coaching.

Tæt kontakt

Du er i tæt kontakt med dine undervisere hele vejen igennem uddannelsen.

Certificering

Coach uddannelsen har en grundig certificerings-proces og er internationalt certificeret.

Deltag med et 100% online hold

På dette coach hold er alle med online, der er altså ingen, der er fysisk til stede i Fredericia.

 

Denne deltagelsesform henvender sig typisk til dig, der befinder sig langt væk i ind- eller udland og har ikke mulighed for at møde op fysisk til undervisningen, men ønsker ikke gå på kompromis med uddannelseskvaliteten.

Coach uddannelsen foregår via Zoom, men alt det tekniske skal vi nok hjælpe dig med, inden vi går i gang. Indholdet på det online uddannelsesforløb er 100% det samme.

Deltag online sammen med et fysisk hold

Du kan vælge at deltage online sammen med et hold, der er fysisk til stede i Fredericia. Denne deltagelsesform kan frit vælges af alle, men henvender sig typisk til dig der: 

  • Har udfordringer med at kunne møde fysisk op hver gang og har brug for fleksibiliteten i at kunne deltage både fysisk og virtuelt.

  • Der opstår akut behov for, at deltage virtuelt, som man ikke havde forudset før man meldte sig til (sygdom, forflytninger, nyt job o.l.)

Da coach uddannelsen foregår sammen med fysiske deltagere, så er opbygningen og datoerne præcis de samme som for den fysiske coachuddannelse. 

maya%20og%20louise_edited.png

"Det fungerede super godt at tage VÆLDS coachuddannelse online. Jeg følte næsten, at jeg var til stede i klasselokalet, selvom jeg sad 10.000 km væk på Bali.  Det giver en ekstremt frihed at kunne være, hvor i verden man vil, mens man tager en uddannelse online. Det styrker samtidig en i at kunne coache online - hvis det er en retning man ønsker at gå som coach." 

Line Becher
 

"Jeg startede på coachuddannelsen for at styrke mig selv, mine relationer og være i stand til at gøre det samme for andre. Jeg tager online coachuddannelsen fra Prag, og det har overrasket mig, hvor nærværende, trygt og intens online undervisningen er - i en sådan grad, at jeg helt glemmer skærmen, når undervisningen står på. Jeg har kunne mærke en kæmpe udvikling fra dag et og virkelig glad for, at jeg valgte VÆLDS coachuddannelse.”

Online coach uddannelsens opbygning

Modul 1: Grundlæggende coach kompetencer

På modul 1 lærer du de helt fundamentale redskaber og modeller til at komme godt i gang med klar kommunikation og coaching-håndværket. Vi kobler selvfølgelig teorien sammen med praktisk træning, så du allerede efter at have gennemført modul 1 har fået personlige indsigter og er klædt på til at gå ud og bruge de grundlæggende coachredskaber i din hverdag.

Modul 2: neuropsykologisk coaching

Det er med hjernen, at man holder fast i gamle mønstre og fortidens erfaringer - og det er også med hjernen, at man skal bygge den fremtid, man ønsker. Dette modul giver dig forståelsen og værktøjerne til, hvordan du gør netop det gennem neurobaseret coaching:

Modul 3: Conversational Coaching

På modul 3 får du træning i, hvordan du kan bringe coaching ind i dine samtaler i hverdagen med kollegaer, kunder, medarbejdere og andre professionelle eller private relationer. Vi arbejder på at gøre den coachende stil til en indbygget del af din måde at kommunikere og samtale på, så det bliver til et mere flydende sprog for dig.

Modul 4:

Den excellente coach

For at opnå coach excellence kræver det, at man som coach selv har en bevidsthed omkring egne attituder, blinde pletter og tilstedeværelse. Dette modul byder på dybdegående refleksionsprocesser, der øger din selvindsigt og som er mentalt styrkende.

Modul 5:

Creativity & Innovation Coaching

Når vi gør det samme og tænker det samme, så får vi typisk samme resultat. På dette modul udvider vi paletten af metoder, der kan igangsætte kreative processer individuelt og i arbejdsgrupper, så der kan komme helt nye tanker og helt nye ideer og løsninger på banen.

Modul 6:

Excellent Coach Certification Process

Certificeringsprocessen tager seks måneder og kan påbegyndes, når du har haft tre af uddannelsens coachmoduler, men først afsluttes, når du har gennemført alle uddannelsens moduler. Vi sørger for, at du er godt klædt på til certificeringen.

B 0373.png

Få brochuren tilsendt

Overvejer du at tage en coach uddannelse hos VÆLDS?

Vi har samlet alt information om uddannelsen i en brochure, så du nemmere kan afgøre om VÆLDS  coach uddannelse er noget for dig. Du kan få den tilsendt som PDF eller fysisk.

Det praktiske om online coach uddannelsen

Uanset om du deltager med et fysisk hold eller et 100% online hold, så foregår undervisningen via Zoom. Vi sørger for, at du har alt den tekniske information, du har behov for, inden vi går i gang med uddannelsesforløbet. 

 

På begge uddannelsesforløb har du desuden individuelle forberedelses- og opsamlingssamtaler før og efter modulerne, så vi sikrer os, at du ikke brænder inde med spørgsmål eller andet.

​​​​​​​​​

Underviser
Louise Vælds

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg

Underviser
Jan Vælds

Jan er cand. polyt og bac.comm. med specialistområder indenfor ledelse, coaching, forhandlingsteknik, team- og organisationsudvikling.

  • LinkedIn - sorte cirkel
9f2b78_e16973d267934cb59bd0891b0050f40a~

Vil du høre mere om online coach uddannelsen?

Vi ringer dig op eller sender dig en mail afhængig af, hvad du foretrækker.

glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unspla

Uddannelsesgebyr


Hele coachuddannelsen koster 59.800 kr. inkl. certificering, løbende sparring, obligatorisk coachforløb og billet til vores dagsseminar, coaching lab.


Køber du et modul af gangen, så koster det 12.800 kr.  pr. modul


Du kan også vælge at købe modul 1 og 2, hvor du lærer de grundlæggende coachkompetencer for 23.600 kr. 


Alle priser er ekskl. moms.

Mulighed for ratebetaling. Rate 1: 25.000 kr + moms. Det resterende  beløb kan opdeles i 6 rater dvs. omtrent 5800 kr. om måneden plus moms.   

 
Tilmelding til online coach uddannelse
arrow&v

Tak for din tilmelding - du får snart en mail fra os med mere information.