Deltag online

Der er forskellige grunde til at vælge at deltage online på vores uddannelser:

 

Man befinder sig langt væk i ind- eller udland og har ikke mulighed for at møde op fysisk til undervisningen, men ønsker ikke gå på kompromis med uddannelseskvaliteten.

 

Man har udfordringer med at kunne møde fysisk op hver gang og har brug for fleksibiliteten i at kunne deltage både fysisk og virtuelt.

 

Der opstår akut behov for, at deltage virtuelt, som man ikke havde forudset før man meldte sig til (sygdom, forflytninger, nyt job o.l.)

 

På VÆLDS uddannelserne kan man altid veksle imellem fysisk og virtuel deltagelse.

 

Vi adskiller os fra andre webbaserede uddannelser ved at man altid deltager live uanset, hvor man befinder sig og derfor får en live tilknytning til sine meddeltagere.

 

Når man er med som online deltager foregår det således:

  • Dine undervisere har individuelle forberedelses og opsamlings samtaler med dig før og efter modulerne.

  • Der bliver fulgt ekstra op på dine coachopgaver undervejs.

  • Du logger på vores platform 5 minutter før undervisningen begynder og deltager live sammen med deltagerne, som er fysisk tilstede.

  • Når der er øvelser i undervisninger, er du med i grupper på lige fod med dine meddeltagere, som bærer dig med på en iPad.

  • Du er medlem af den samme lukkede gruppe på facebook som dine meddeltagere og kan kommunikere med dem her og via mail, telefon og sms.

  • Hvis du har mulighed for alligevel at deltage fysisk i noget af undervisningen, har du altid mulighed for det.

  • Du har adgang til det virtuelle bibliotek lige som dine meddeltagere.

  • Du har adgang til VÆLDS Coachinggruppen på facebook, for alle der interesserer sig for coaching.

”Jeg var overrasket over, hvor små holdene egentlig er på VÆLDS coachuddannelse - vi taler 7-8 personer. Det giver en helt fantastisk energi, et trygt læringsrum og gør at man lærer alle sine holdkammerater indgående at kende – også selvom man deltager online, hvor man hurtigt ellers kunne føle sig overset i mængden.”

”Når man deltager online fungerer uddannelsen på helt samme måde, som hvis man var fysisk til stede. Den eneste forskel er, at man deltager via videoplatformen Zoom, hvor man kan se og høre alle deltagerne, samtidig med at de kan se og høre en. Når der bliver stillet spørgsmål eller bedt om refleksioner, så sørger underviserne altid for at spørge ind til dem, der deltager online.” 

Anonym

Anonym

Cecilie: Jeg har taget online coach uddannelsen fra Bali.

Jeg har boet et halvt år på Bali, og da jeg opdagede at man kunne tage coach uddannelsen online hos Vælds Coaching fremstod det som en perfekt mulighed for, at jeg kunne dygtiggøre mig, selvom jeg sad på den anden side af jorden. 

 

Hvordan foregår uddannelsen når man tager den online?

Uddannelsen foregår over Zoom, hvor vi deltager i undervisningen på samme tidspunkt som den foregår i Danmark.

 

Hvordan synes du det fungere at være med på uddannelsen online?

Jeg synes, at det fungerer rigtig godt. Jeg føler næsten at jeg er tilstede i klasselokalet, selvom jeg har siddet 10.000 km væk. Det er smart at man stadig føler undervisningen og har mulighed for at stille spørgsmål mm. Det gør at undervisningen stadig er meget dynamisk - og det er en klar fordel i forhold til at tage et online kursus.  

 

Hvordan er din kontakt til uddannelsesstedet og dine undervisere?

Jeg mærker igennem skærmen hvor engagerede vores undervisere Jan & Louise er. Jeg føler at jeg kender dem og at de kender mig. Før eller efter undervisningen ringer de mig op, for at spørge om jeg har nogle ekstra spørgsmål, da jeg jo ikke har mulighed for at gå op og spørge om noget i en pause eller efter undervisning. 

 I undervisningen er de også meget opmærksomme på om vi har spørgsmål, da vi ikke i samme grad kan række hånden op! :-)

 

Hvordan er det at øve med dine holdkammerater via online mediet?

Jeg synes det fungerer rigtig godt. Det er nogle små hold, så man får hurtigt en fornemmelse af hvem de andre er. Vi bliver i øvelserne sat sammen på kryds og tværs.  Så ringer vi til hinanden over facetime, hvilket fungerer super godt. 

 

Hvad har du lært allerede nu?

Jeg har allerede lært meget om coachmodellen og hvordan jeg kan bruge den i mine coach sessioner. Derudover er jeg blevet meget skarpere på min kommunikation. 

 

Hvad synes du særligt skal nævnes om uddannelsen i forhold til kommende online deltagere? 

Det giver en ekstremt frihed at kunne være hvor i verdenen man vil mens man tager en online uddannelse. 

Man skal selvfølgelig være et sted med stabil internet forbindelse. 

Det styrker dig i at kunne coache online - hvis det er en retning du gerne vil gå som coach. 

 

Vil du anbefale andre der er i en situation, hvor de ikke kan deltage fysisk at tage uddannelsen på denne måde og hvorfor?

JA helt klart. Jeg er sikker på, at man får mindst lige så meget ud af det, selvom man ikke fysisk kan være til stede. Der kan være mange grunde til at man foretrækker en online uddannelse. Jeg synes at Louise og Jan har skabt nogle gode rammer for at det kan lade sig gøre. 

Flere positive tilbagemeldinger

”Når man deltager online, har man ikke samme mulighed for at trække en af underviserne til side og stille spørgsmål, som man har, hvis man er fysisk til stede. Det imødekommer de på uddannelsen, hvor underviserne altid følger op med en før eller efter dagens undervisning. Generelt har de utrolig meget fokus på, at der ikke skal være forskel på, hvorvidt man deltager fysisk eller online. ”

 

”Det var lidt grænseoverskridende i starten at skulle øve med mine holdkammerater online, men det har vist sig at være en kæmpe gave. Det fantastiske ved at tage uddannelse online er, at jeg allerede nu føler mig komfortable med at coache online. Det betyder, at jeg ikke begrænset af geografi, når jeg skal ud og finde klienter efterfølgende. Ligeledes har det overrasket mig, hvor nemt det er at skabe en stærk, tryg forbindelse gennem skærmen. ”

 

”Jeg har længe gerne vil i gang med coaching, men da jeg bor i udlandet, har haft svært ved at finde en dansk coachuddannelse, som tilbyder forløbet online. Derfor var det en kæmpe glæde at se, at VÆLDS har taget teknologien til sig og tilbyder deres forløb online. Det fungerer overraskende godt, og gør mig samtidig klar til efterfølgende også at kunne coache online, så jeg ikke er begrænset af geografi. Jeg vil anbefale enhver, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede at tage uddannelsen online.”

51 90 12 96

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, Denmark

  • Sort Instagram Icon

©2020  VÆLDS Uddannelse og Coaching.