Professionel stressbehandling

VÆLDS-Stressbehandling er fagligt kompetent og professionel individuel stressbehandling som kombinerer de bedste redskaber med en solid faglighed og erfaring, så der hurtig er en effekt.

Indsatsen:

  • er yderst professionel.

  • ikke spilder tid på ligegyldigheder.

  • er den bedste når det virkelig gælder.

  • virker indenfor kort tid.

Stress

Stress er en tilstand, man oplever, når man føler, at der er ubalance mellem hverdagens belastninger - og de ressourcer, man har til at håndtere dem. VÆLDS-stressbehandling er målrettet engagerede og pligtopfyldende ressourcepersoner, der hjælper andre - men som mange gange overser deres egne behov.

 

Positivt set kan stress og kriser være det spark, der skal til for at få skabt nødvendige forandringer. Det bedste, man kan gøre for den stressramte medarbejder, er at komme i gang med et ordentligt stressforløb med det samme.

Et typisk stressforløb

Det er individuelt, hvor meget der er brug for fra menneske til menneske. I starten er der brug for samtaler og opfølgning med kortere tid imellem og  senere i forløbet når den stressramte er begyndt af få overblik igen, kan der gå længere tid imellem samtalerne - et normalt forløb kan variere mellem 6-10 sessioner.

VÆLDS-stressbehandling er fleksibel og kan gennemføres som face-to-face samtaler i Fredericia og omegn eller som en kombination af telefonsamtaler og face-to-face samtaler.

Ofte vil der være en opfølgning til nærmeste leder, som sikrer, at den stressramte får den støtte der er brug for undervejs.

Jeg vil gerne kontaktes vedr. stressforløb

  • Kontakt Louise Vælds på T. 5190 1296 eller louise@louisevaelds.dk

  • Vi tager en kort, afklarende samtale om dig og din situation.

  • Vi aftaler dato for vores første møde.

  • Du er hurtigt i gang med et målrettet forløb.

Jeg kan varmt anbefale Louise. Hun er en fremragende empatisk coach og samtidig en yderst professionel sparringspartner. Louise har virkelig været med til at gøre en væsentlig forskel på både det erhvervsmæssige og det private plan. I en hektisk periode var hun den støtte, jeg nødig ville have været foruden. Louise har min største respekt - både menneskeligt og fagligt.

”Jeg har haft glæden af Louises faglighed i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.”

Johnny Lassen

Anonym

Mødeadresser for Primacare kunder:

Middelfart:

 

Louise Vælds

Oddevejen 

5500 Middelfart

Tlf.: 51901296       Mail: louise@louisevaelds.dk

 

 

Fredericia:

 

Louise Vælds

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

51 90 12 96

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, Denmark

  • Sort Instagram Icon

©2020  VÆLDS Uddannelse og Coaching.