_R9A5997_edited.jpg

Stresskonsulent uddannelse

Næste holdstart: april 2021

 

 

​Stresskonsulent uddannelsen

 • Ønsker du at blive klædt på til at kunne håndtere de svære samtaler og forstå psykologiske mønstre og udviklingsprocesser?

 • Vil du tilegne dig de bedste redskaber til at tilbyde forløb både individuelt og på hold – og workshops af varierende længde der har stress og trivsel, som omdrejningspunkt?

 • ​Vil du undervises af fagligt stærke kapaciteter med mange års erfaring og baggrund inden for mental sundhed, trivsel, stressforebyggelse og stresshåndtering?​

 

StressKonsulent Uddannelsen er et 8 måneders, intensivt træningsforløb, hvor du opbygger dybdegående viden om effektiv stressforebyggelse, trivsel, arbejdsglæde, mental sundhed og hvordan stress påvirker den enkelte, og hvad der er de enkleste veje tilbage igen fra stress.

 

Du møder den nyeste viden omkring stress, trivsel, arbejdsglæde og mental sundhed og får veldokumenterede metoder til at håndtere akutte stressreaktioner og gennemføre stressforebyggende og trivselsfremmende tilbud til medarbejdere, klienter og borgere. Du lærer også at varetage støttende samtaleforløb for medarbejdere, der er på vej op igen efter stress.

Hvis I som arbejdsplads eller anden gruppe er min. 6 deltager, og ønsker at spare tid, transport og penge ved at oprette et internt hold, så læs med her.

Det kan du efter fuldført uddannelse:

 • Otte måneders accelereret læringsproces bestående af fire moduler med hjertelig, autentisk og støttende undervisning

 • Grundig certificeringsprocess

 • Al den supervision, du har brug for under hele uddannelsen. Du har mulighed for at få sparring og vejledning ved hver undervisningsdag.

 • Praktiske opgaver og refleksioner mellem hver undervisning undervejs i hele uddannelsen. Du skal påregne gennemsnitligt otte timers hjemmearbejde om måneden i løbet af uddannelsen.

 • Fri, livslang adgang til Stresskonsulent online kursistbibliotek med undervisningsprogrammer og e-bøger til dig selv og dine kommende deltagere.

 • Lærerige opgaver, der støtter dine formidlingskompetencer

For dig der:

 • Er ansat med ansvar for nedbringelse af sygefravær, aktivering, psykisk arbejdsmiljø, delvise raskmeldinger, sundhed og trivsel.

 • Er ansat og af forskellige grunde er uformelt ansvarlig for sygefravær, delvise raskmeldinger, sundhed og trivselsfremme.

 • Driver en form for konsulent- eller rådgivervirksomhed indenfor udvikling af medarbejdere, grupper, teams eller privatpersoner.

 

 • Arbejder på at etablere dig som selvstændig underviser, konsulent, rådgiver eller behandler.

 

 • Nysgerrig på, hvordan du kan bidrage til din egen og andres trivsel uanset dit udgangspunkt.

Hvorfor vælge netop denne uddannelse?

Hos VÆLDS vægter vi et åbenhjertigt læringsmiljø og sikker implementering i hverdagen. Det nytter ikke, at vi taler, men ikke gør. Som deltager på Stresskonsulent uddannelsen bliver du stillet overfor lærerige opgaver, der støtter dine rådgivnings- og formidlingskompetencer. De mange varierende opgaver sikrer, at du er en af de stresskonsulenter, der er allerbedst klædt på til at varetage dine opgaver efter endt uddannelse.

Deltager på uddannelsen

"Godt i gang med stresskonsulentuddannelsen kan jeg kun glæde mig over mit valg. Mit ønske var at udbygge de coach- og stressvejleder-uddannelser, jeg har i forvejen. Ønsket er indtil videre gået i opfyldelse. Meget ny og relevant faglig viden - samtidig med nogle nye og gode værktøjer til det praktiske arbejde. Samtidig oplever jeg en enorm inspiration til udvikling af mit eget arbejde." ​

Ulla Søgaard Andreasen

Stresscoach

Stresskonsulent uddannelsens opbygning

Stress_moduler_edited.jpg

Uddannelsens 3 dele kan enten tages på et hold over ca. 1 år eller man kan tage de 3 dele seperat indenfor et tidsrums af 3 år:

Sydjylland - april 2021

ÅBEN FOR TILMELDINGER!

NB! Begrænset antal pladser - tilmeld dig i god tid, reserver allerede nu din plads.​

Modul 1: 8. april – 9. april 2021
 

Modul 1​: 19. maj - 20. maj 2021​
 

Modul 3: 17. juni - 18. juni 2021​
 

Modul 4: 23. aug. - 24. aug. 2021

Modul 5: forberedelse til certificering - kun for dig der vil certificeres  
 

29. sept. 2021 – skriftlig eksamen og supervisionsdag

Undervisningen foregår alle dage kl. 9.30-15.30

Har du spørgsmål til stresskonsulent uddannelsen?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål

person-holding-white-ceramic-mug-beside-

Uddannelsesgebyr

Uddannelsesgebyr del 1: kr. 11.000,- 

Uddannelsesgebyr del 2: kr. 11.000,-

Uddannelsesgebyr del 3: kr. 5.900,-

Priserne er ekskl. moms

Beløbet kan - efter aftale – afregnes i tre rater. Første rate indbetales ved tilmelding.

Forplejning: Kaffe, the, vand, frugt og snacks ad libitum dagen igennem - husk at medbringe lidt frokost.

Få støtte til uddannelsen igennem den kommunale kompetencefond

 

Er du kommunalt ansat og omfattet af en af nedenstående faglige organisationer, kan du tale med din leder og søge om støtte til uddannelsen gennem den kommunale kompetencefond. Læs mere om denne mulighed her

 

 • BUPL

 • FOA - Fag og Arbejde

 • Forhandlingskartellet

 • HK KOMMUNAL

 • Dansk Metal/håndværkerorganisationerne

 • Socialpædagogernes Landsforbund

 • Teknisk Landsforbund eller

 • 3F Fagligt Fælles Forbund

Louise Vælds

Indehaver og underviser

Louise Vælds er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har afholdt stress- og udviklingsforløb for medarbejdere og ledere i det private erhvervsliv samt privatpersoner siden 2001.

 • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg
 
Tilmelding til stresskonsulent uddannelsen

Tak for din tilmelding - du får snart en mail fra os med mere information.