top of page

Næste holdstart på stressvejlederforløbet er til marts og juni: book en uforpligtende infosamtale i dag

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.10.54.png

Bliv uddannet stressvejleder

StressTop

Bliv i stand til at hjælpe andre med stress ✓

 • Vil du forstå stress og de psykologiske mønstre forbundet med stress i dybden ?

 • Ønsker du at være i stand til at håndtere stressrelaterede samtaler?

 • Vil du kunne afholde stressforløb og workshops med dig de bedste og mest effektive redskaber?

 • ​Vil du undervises af fagligt stærke kapaciteter med flere årtier erfaring indenfor området?

Stressvejleder forløbet er et træningsforløb, hvor du bliver i stand til at hjælpe andre med stress. Du møder den nyeste viden omkring stress, trivsel, omsorgstræthed, arbejdsglæde, slitage og mental sundhed. På forløbet får du veldokumenterede metoder til at kortlægge stress og afhjælpe akutte stressreaktioner. Du får grundig viden om stressforebyggende og trivselsfremmende tilbud til medarbejdere, klienter og borgere. Du lærer også at varetage støttende samtaleforløb for medarbejdere, der er på vej tilbage igen efter stress.

Det kan du efter forløbet: 

 • Afholde samtaleforløb: Du får viden om, hvordan du afholder individuelle samtaleforløb for medarbejdere og privat personer. Du får redskaber, viden og metoder, der sikrer, at forløbene er udbytterige, og får dig til at fremstå som en professionel stressvejleder.

 • Tilbyde 4 ugers stresskursus: som en del af stressvejlederforløbet får du Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel - find hjem til dig selv, inkl. program og det velafprøvede materiale, som du kan bruge ifm. medarbejdere og privat personer. 

 • Arrangere temadage: du får Louise Vælds' viden, erfaringer og materiale til at afholde temadage for medarbejdere på virksomheder, som klæder dem på til at forstå og spotte stress hos sig selv og hinanden.

 • Viden om, hvordan du bliver en professionel stressvejleder: Kurset giver desuden uvurderlig viden om, hvad du skal koste, og hvordan du kommer i gang som professionel stressvejleder.

Forløbet er for dig, der:

 • Har taget en coachuddannelse, hos VÆLDS eller andre udbydere, og gerne vil have en overbygning i stress. 

 • Er ansat med ansvar for nedbringelse af sygefravær, aktivering, psykisk arbejdsmiljø, delvise raskmeldinger, sundhed og trivsel.

 • Er ansat og af forskellige grunde er uformelt ansvarlig for sygefravær, delvise raskmeldinger, sundhed og trivselsfremme.

 • Driver eller arbejder på at drive konsulent- eller rådgivervirksomhed med fokus på udvikling af mennesker.

 • Er ansat i omsorgssektoren og har berøring med omsorgstrætte medarbejdere. 

 • Selv har gennemgået et stressforløb og ønsker at blive klogere på emnet og den bedste håndtering heraf.

Det siger tidligere kursister

"Som leder har jeg stort fokus på mental sundhed og trivsel i organisationen. Medarbejderne er vores vigtigste ressourcer og der er på ældreområdet høje følelsesmæssige krav i arbejdet, samt risiko for omsorgstræthed. Derfor er det vigtigt at investere i ledernes kompetencer, så der kan tages hånd om det forebyggende. stressvejlederuddannelsen har styrket mine faglige og personlige kompetencer. Jeg har fået stor viden om hvad stress er samt stærke redskaber til, hvordan der kan arbejdes med det på individuel og organisatorisk niveau. På Vælds uddannelser er der et trygt og udviklende læringsmiljø, fyldt med professionalisme, engagement og inspiration. Jeg har lært SÅ meget og det har været et spændende forløb. Tak!"

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10_edited.jpg

Alt information samlet i én brochure

Vi har samlet alt information om forløbet i en brochure, så du nemmere kan afgøre om VÆLDS stressvejleder forløb er noget for dig. Du kan få den tilsendt som PDF eller med posten.

stressvejleder - dator

Holdstart:

Hvornår ønsker du at komme i gang?

Online holdstart:
marts 2023

Online holdstart:

juni 2023

Fredericia holdstart:

November 2023

Louise Vælds
Indehaver og underviser

Louise Vælds er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har afholdt stress- og udviklingsforløb for medarbejdere og ledere i det private erhvervsliv samt privatpersoner siden 2001.

_R9A6115_edited.jpg

Har du spørgsmål til stressvejleder forløbet?
 

Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.00.21.png

Det får du i stressvejlederforløbet

​Når du investerer i stressvejlederforløbet, får du:

 • Selve stressvejlederforløbet der gør dig i stand til at afholde samtaleforløb, tilbyde stresskursus, arrangere temadage og blive professionel stressvejleder. 

 • Løbende supervision sessioner via Zoom, hvor det er muligt at diskutere den nye viden og få sparring på aktuelle cases. 

 • Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel - find hjem til dig selv, inkl. program og det velafprøvede materiale.

 • Adgang til kursusbiblioteket, der giver dig viden og unikke redskaber, som er skabt på baggrund af tyve års erfaring.  

 • E-bogen: Kvikguiden til stresshåndtering, skrevet af underviser Louise Vælds, med viden om, hvordan man bedst hjælper en stressramt. 

 • Adgang til en eksklusiv gruppe med dine medkursister, hvor I sparre og støtte hinanden før og efter endt forløb.

 • Forplejning ved fysisk fremmøde: Kaffe, te, frugt og snacks ad libitum dagen igennem - husk at medbringe lidt frokost.

Prisen er 18.800 kr. ekskl. moms.

Stresstilmelding
Tilmelding til stressvejleder forløbet

Tak for din tilmelding - du modtager snart en mail med mere information.

bottom of page