top of page

Start på dit individuelle stressvejlederforløb i dag: book en uforpligtende infosamtale.

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.10.54.png

Bliv uddannet stressvejleder

StressTop

Bliv i stand til at rådgive medarbejdere med stress ✓

 • Vil du forstå stress og de psykologiske mønstre forbundet med stress i dybden ?

 • Ønsker du at være i stand til at håndtere stressrelaterede samtaler på arbejdspladsen?

 • Vil du kunne afholde samtaler med stressramte og workshops med de bedste og mest effektive redskaber?

 • ​Vil du undervises af fagligt stærke kapaciteter med flere årtier erfaring indenfor området?

På dette individuelle stressvejleder forløb møder du den nyeste viden omkring stress, trivsel, omsorgstræthed, arbejdsglæde, slitage og mental sundhed. Du får veldokumenterede metoder til at kortlægge stress, afhjælpe akutte stressreaktioner og stressforebygge. Al undervisningen på forløbet er individuelt og er 100% målrettet de stresscases og -tematikker, du sidder med til daglig.

Det kan du efter forløbet: 

 • Afholde stresssamtaler: Du får viden om, hvordan du afholder individuelle stresssamtaler. Du får redskaber, viden og metoder, der sikrer, at samtaler er udbytterige og ikke går over grænsen imellem privat og professionel. 
   

 • De rigtige processer: Sikre at I har de rigtige processer og tiltag til begrænsning og håndtering af stressramte medarbejdere, så du fremstår som en professionel stressvejleder.

 • Materiale til interne stresskursuser: som en del af stressvejlederforløbet får du Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel, inkl. program og det velafprøvede materiale.

 • Arrangere temadage: du får Louise Vælds' viden, erfaringer og materiale til at afholde temadage for medarbejdere, som klæder dem på til at forstå og spotte stress hos sig selv og hinanden.

Forløbet er for dig, der:

 • Gerne vil have en overbygning i stress.

 • Har ansvar for HR opgaver og stresshåndtering i virksomheden.

 • Er ansat med ansvar for nedbringelse af sygefravær, aktivering, psykisk arbejdsmiljø, delvise raskmeldinger, sundhed og trivsel.

 • Er ansat og af forskellige grunde er uformelt ansvarlig for sygefravær, delvise raskmeldinger, sundhed og trivselsfremme som TR, AMR, HR. 

 • Driver eller arbejder på at drive konsulent- eller rådgivervirksomhed med fokus på stress og trivsel.

 • Er ansat i omsorgssektoren og har berøring med omsorgstrætte medarbejdere. 

Det siger tidligere kursister

"Som leder har jeg stort fokus på mental sundhed og trivsel i organisationen. Medarbejderne er vores vigtigste ressourcer og der er på ældreområdet høje følelsesmæssige krav i arbejdet, samt risiko for omsorgstræthed. Derfor er det vigtigt at investere i ledernes kompetencer, så der kan tages hånd om det forebyggende. stressvejlederuddannelsen har styrket mine faglige og personlige kompetencer. Jeg har fået stor viden om hvad stress er samt stærke redskaber til, hvordan der kan arbejdes med det på individuel og organisatorisk niveau. På Vælds uddannelser er der et trygt og udviklende læringsmiljø, fyldt med professionalisme, engagement og inspiration. Jeg har lært SÅ meget og det har været et spændende forløb. Tak!"

Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10_edited.jpg

Alt information samlet i én brochure

Vi har samlet alt information om forløbet i en brochure, så du nemmere kan afgøre om VÆLDS stressvejleder forløb er noget for dig. Du kan få den tilsendt som PDF eller med posten.

stressvejleder - dator

Holdstart:

Kom i gang, når du har behov for det 

Forløbet, inkl. al undervisning, foregår individuelt med Louise Vælds, og du behøver derfor ikke vente på holdstart, men kan komme i gang, når du har behov for det. Undervisningen kan foregå online, I Fredericia eller som en kombination. 

Louise Vælds
Indehaver og underviser

Louise Vælds er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har afholdt stress- og udviklingsforløb for medarbejdere og ledere i det private erhvervsliv samt  for privatpersoner siden 2001.

_R9A6115_edited.jpg
Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.00.21.png

Det får du i stressvejlederforløbet

​Når du investerer i stressvejlederforløbet, får du:

 • Det individuelle stressvejlederforløb der gør dig i stand til at afholde samtaleforløb, tilbyde stressworkshop, arrangere temadage og blive grundigt klædt på i rollen som stressvejleder til ledere, medarbejdere og privatpersoner. 

 • Løbende sparring med Louise Vælds på netop de cases og tematikker, du sidder med til daglig. 

 • Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel inkl. program og det velafprøvede materiale.

 • Adgang til kursusbiblioteket, der giver dig viden og unikke redskaber, som er skabt på baggrund af tyve års erfaring.  

 • E-bogen: Kvikguiden til stresshåndtering, skrevet af underviser Louise Vælds, med viden om, hvordan man bedst hjælper en stressramt. 

Prisen er 18.800 kr. ekskl. moms.

 

Hvis I flere fra samme virksomhed, der ønsker at blive uddannet, så er der mulighed for rabat.

Stresstilmelding
Tilmelding til stressvejleder forløbet

Tak for din tilmelding - du modtager snart en mail med mere information.

bottom of page