top of page
Skærmbillede 2021-06-01 kl. 10.18.13.png

Vores højeste prioritet hos Vælds er at give dig meget mere end du regnede med - inklusive alt det vi ved og selv har erfaret. Vi er med dig hele vejen. En ting er at vælge et uddannelses- eller coachforløb, en helt anden ting er vælge et sted, hvor man kan få træning og erfaring i verdensklasse. Hos os er vores højeste mål, at du får mulighed for at lære i dybden og udvikle ukendte sider af dig selv. Hos Vælds vil du opleve vores professionelle, udfordrende og varme lærings og coachmiljø, som et spændende laboratorium, hvor du kan udfolde dig. Som deltager og coachklient hos os, lærer du desuden nye måde at udvikle dig selv og andre på.

 

iahnlp new seal.png
di-logo.jpg
Dansk-NLP-Psykoterapeut-Forening.jpg

Kursusdeltager

"Vælds er en kategori for sig. Naturlig og rummelig, og aldrig fordomsfuld. Alt hvad der kommer frem er relevant og modtages med åbenhed. Der er altid smil og en lethed i dialogen, selvom teorierne eller materialet kan være udfordrende. Det er VÆLDS særlige kendetegn, at de formår at gøre noget komplekst til noget helt enkelt."

Uddannelsesdeltager

"Kan bare SÅ varmt anbefale VÆLDS Coachuddannelsen. Mage til nærværende, kompetent, passioneret og professionel undervisning skal man lede længe efter!"

Coachklient

"Jeg kan kun varmt anbefale Louise. Vi har tidligere gennem en længere periode haft et helt fantastisk samarbejde. Hun er en fremragende empatisk coach og samtidig en yderst professionel sparringspartner. Louise har virkelig været med til at gøre en væsentlig forskel på både det erhvervsmæssige og ikke mindst det private plan. I en hektisk periode var hun den støtte jeg nødig ville have været foruden. Louise har min største respekt, både menneskeligt og fagligt."

Virksomheder vi blandt andet har samarbejdet med:

shell_logo_0.jpg
odense-kommune-logo-.jpeg
logo danfoss-logo.jpg
Evida logo.jpg
Logo - Hk.png
logo apple-logo-monokrom-hd.jpg
horsens-kommune.logo_.png
logo grundfos.jpeg
logo nordea-logo-png-transparent.png
Logo kongelige teater.jpg
logo nilfisk-logo.jpg
logo danmarks-statistik.jpg
Logo Siemens-logo.svg.png
logo pfa-pension-logo.png
logo Socialministeriet-300x115.jpg
logo-oracle.png

Louise Vælds

Indehaver og underviser på

VÆLDS Uddannelse & Coaching

Louise er indehaver og den primære underviser på VÆLDS Uddannelse & Coaching. Louise har 20 års specialist erfaring i coaching, positiv psykologi, stress, neuropsykologi og kommunikation.

Louise har afholdt over + 15.000 coachsessioner og har siden 2005 blevet hentet ind af organisationer og kommuner til at rådgive og efteruddanne deres fagpersonale indenfor coaching, anerkendelse, psykologi, kommunikation, stress og trivsel.

Louise har en uddannelsesbaggrund som pd. psykologi, internationalt certificeret coach og reg. psykoterapeut (MDNF).

  • LinkedIn - sorte cirkel

Jan Vælds

Executive coach, grundlægger og ejer af virksomheden The Leadership and Coaching Group.

Jan har over 20 års erfaring med coaching, ledelses coaching, lederudvikling, leder team udvikling og forhandlings træning i 20+ lande.

Han har afholdt over 20.000 coach sessioner og er blandt en af verdens mest erfarne ledelsescoaches. Jans uddannelsesbaggrund er som civilingeniør, HD og master coach.

Jan har solid erfaring med Interne lederudviklings programmer for ledere i 20+ lande i Europa, Asien, Nord Amerika. Jan er desuden pioner indenfor udvikling af Emotionel Intellligens i ledelse og i organisationer.

  • LinkedIn - sorte cirkel
IMG_6473 (2).JPG

Ulla Søgaard Andreasen
Kursus- og uddannelseskoordinator
VÆLDS Uddannel
se & Coaching

Ulla er Kursus- og uddannelseskoordinator hos VÆLDS Uddannelse & Coaching. 

Ulla varetager alt det praktiske ifm. vores uddannelser heriblandt planlægning, tilmelding, klargøring og afslutning af uddannelser.

 

Ulla har blandt andet en baggrund indenfor arbejdstidsplanlægning, og er samtidig uddannet coach, stresscoach, mindfulnessinstruktør og SRB-behandler.

Cecilie Als Nybo
Relationship manager
Vælds Uddannelse & Coaching

Cecilie er Relationship Manager og mindset coach hos VÆLDS Uddannelse & Coaching. Cecilie tager sig af marketing og salgsaktiviteter, og er en af dem du møder, når du kontakter os her på siden.

 

Cecilie har en baggrund indenfor marketing og kommunikation, dertil er hun certificeret coach og stressvejleder hos VÆLDS.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen eller send en mail til louise@louisevaelds.dk. Du er også velkommen til at ringe til Louise Vælds på tlf. +45 5190 1296

Tak! Beskeden blev sendt.

WgpkhVy4.jpg
kontaktformular
bottom of page