Deltag i VÆLDS live online event

”Er coaching noget for mig?”
- Et unikt indblik i hvad det vil sige at coache og hvordan du kan bruge coaching

3 grunde til at du skal deltage i online eventen

Vi inviterer til vores VÆLDS introduktion til coaching og coachuddannelsen i dette live online event.

Deltag i en live coach session

Du får lov til at opleve, hvordan rigtig coaching fungerer, og hvor meget du kan hjælpe et andet menneske på bare 30 min. Det sker, når vi starter eventen med en coachsession, hvor du får lov at være flue på væggen.

Få svar på dine spørgsmål

Vi besvarer alle de spørgsmål du må have om at være coach, at gå på uddannelsen og hvad du ellers brænder inde med af spørgsmål. Blogger og kommende coach, Maya Lützhøft, deltager i FAQ’en og giver indblik i, hvordan det er at tage uddannelsen online.

Materiale og eksklusivt tilbud

Efter eventen sender vi dig materiale, der kan give yderligere indblik i, om coaching er noget for dig. Her får du desuden et eksklusivt tilbud om en samtale med, Louise Vælds om uddannelsen, hvor I taler om, hvordan du kan drage nytte af uddannelsen.

Tilmeld dig nu (begrænset pladser)
 

”Er coaching noget for mig?”

 

Er du klar til positive forandringer? Er du dedikeret til at investere i dig selv?

Hvis du svarer JA, så er VÆLDS Webinaret lige noget for dig.

Du vil blive undervist personligt af Louise Vælds, som du bliver introduceret til med dette live-webinar, som du her får invitationen til at deltage i gratis.

Eventet vil blive afholdt kl. 15.00, d. (dato på vej)

”Jeg har haft glæden af Louises faglighed i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.”

Anonym

VÆLDS Coach uddannelsen 
 

En ting er at tage en coach uddannelse, en helt anden ting er at få seriøs træning i verdensklasse. Med VÆLDS coach uddannelse får du mulighed for at lære coaching og samtaleteknikker i dybden og udvikler ukendte sider af dig selv i vores professionelle, udfordrende og varme læringsmiljø. Læs mere om coach uddannelsen.

51 90 12 96

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, Denmark

  • Sort Instagram Icon

©2020  VÆLDS Uddannelse og Coaching.