person-holding-white-ceramic-mug-beside-

Live coaching

med Louise Vælds 

- Et unikt indblik i hvad det vil sige at coache, og hvordan du kan bruge coaching i dit arbejde

Bliv klogere på, hvad det vil sige at coache

Eftersom coaching foregår 1:1, kan det være rigtig svært som udefrakommende at få indblik i, hvad det egentlig vil sige at coache, og om det er noget for en.  Derfor har vi hos VÆLDS valgt at lave et online event, der finder sted hver anden måned, kaldet "Fluen på væggen". Til eventen coacher Louise Vælds en klient med en reel problemstilling, mens du får lov til at observere. 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad coaching er, og hvordan det kan bruges til at hjælpe andre mennesker på det professionelle og personlige plan, så er det nu, du har chancen. Af hensyn til klienten er pladserne begrænset, og de forsvinder hurtigt, så skynd dig at meld dig til.

 

Næste online event er d. 10 august kl. 16.30

Tilmeld dig nu:

IMG_2030.jpg

Tidligere deltager

"Tak for idag. Det var spændende at være "flue på væggen" og se hvordan en rigtig coachsession foregår. Du gjorde det meget varmt og legende og det kunne jeg virkelig godt lide. Vældig inspirerende!"

Louise Vælds

Louise, ejer og underviser hos VÆLDS Uddannelse & Coaching, er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikation som specialistområder. Louise har mere end 25 års erfaring indenfor coaching området.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg
Tilmeld dig
Vælg den dato du ønker at deltage

Tak for din tilmelding! Vi sender mere information, når vi nærmer os dagen. Husk at meld fra, hvis du ikke kan komme alligevel, så en anden kan få din plads