Begrænset tidsperiode: få early bird rabat på online coach uddannelsen → book en uforpligtende infosamtale i dag

Skærmbillede 2021-06-03 kl. 11.03.33.png

Live coach session: Få et unikt indblik i coachingens verden

- Oplev, hvad det vil sige at coache, og hvordan du kan bruge coaching i dit arbejde
 

Bliv klogere på, hvad det vil sige at coache

Eftersom coaching foregår 1:1, kan det være rigtig svært som udefrakommende at få indblik i, hvad det egentlig vil sige at coache, og hvordan det kan bruges på det professionelle og personlige plan.  Derfor har vi hos VÆLDS laver dette online event, der finder sted hver anden måned, kaldet "Fluen på væggen". Til eventen coacher Louise Vælds en klient med en reel problemstilling, mens du får lov til at observere. 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad coaching er, og hvordan det kan bruges til at hjælpe andre mennesker på det professionelle og personlige plan, så er det nu, du har chancen. Af hensyn til klienten er pladserne begrænset, og de forsvinder hurtigt, så skynd dig at meld dig til.

 

Næste event er d. 29 september kl. 16.00

 

Være sikker på at få en plads - tilmeld dig nu:

Tidligere deltager

"Tak for idag. Det var spændende at være "flue på væggen" og se hvordan en rigtig coachsession foregår. Du gjorde det meget varmt og legende og det kunne jeg virkelig godt lide. Vældig inspirerende!"

Tidligere klient

"Det var så dejligt at få lov at være Louises klient og samtidig være behjælpelig med at vise, hvad hendes måde at coache på kan. Jeg har rykket for vildt siden live coachsessionen.”

Tidligere klient

"Louise er enormt skarp på at finde ind til kernen af de udfordringer, du står over for og den situation, du befinder dig i. På den måde blev mit korte ’Fluen på væggen’-forløb hos Louise hurtigt meget målrettet, og jeg fik helt konkrete værktøjer til at rykke mig rigtig langt på kort tid - præcis som jeg havde brug for det. Det kunne lade sig gøre, fordi Louise er meget tillidsvækkende og skaber et trygt rum for samtale, selvom andre kigger med."

Louise Vælds

Louise, ejer og underviser hos VÆLDS Uddannelse & Coaching, er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikation som specialistområder. Louise har mere end 25 års erfaring indenfor coaching området.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg
Tilmeld dig vores næste event
Vælg den dato du ønker at deltage

Tak for din tilmelding. Vi sender mere information dagen inden. Husk at meld fra, hvis du ikke kan komme alligevel, så en anden kan få din plads.