person-holding-white-ceramic-mug-beside-

Live coaching

med Louise Vælds 

- Et unikt indblik i hvad det vil sige at coache, og hvordan du kan bruge coaching

Fluen på væggen:

En live coach session

D. (dato) kl. (klokkeslæt) afholder vi den næste udgave af vores event "Fluen på væggen", hvor du kan få lov til at se med, når Louise Vælds coacher en person live. Denne gang kommer det til at handle om (emne), hvor Louise vil bruge værktøjer indenfor coaching, kommunikation og samtaleteknikker til at hjælpen klienten med at opnå fremgang.

Hvad enten du overvejer 1:1 coaching, en coachuddannelse, allerede selv coacher og bare søger ny inspiration, så er dette event for dig. 

9f2b78_b9cebb03729049d68aee7f7b4b5ed23b~

Tak for idag. Det var spændende at være "flue på væggen" og se hvordan en rigtig coachsession foregår. Du gjorde det meget varmt og legende og det kunne jeg virkelig godt lide. Vældig inspirerende!

- Tidligere deltager i online eventen

Det får du med fra webinaret

Deltag i en live coach session

Du får lov til at opleve, hvordan rigtig coaching fungerer, og hvor meget du kan hjælpe et andet menneske på bare 30 min. Er du allerede velbevandrede inden for coaching disciplinen, så kan du her få ny inspiration til værktøjer og spørgeteknikker. 

Få svar på dine spørgsmål

Vi besvarer alle de spørgsmål du må have om at være coach, at gå på uddannelsen og hvad du ellers brænder inde med af spørgsmål. Oftest har vi også en enkelt eller to deltagere fra coachuddannelsen med, som gerne besvarer eventuelle spørgsmål om det at gå på VÆLDS coachuddannelse.

Materiale og eksklusivt tilbud

Efter webinaret sender vi dig materiale, der kan give yderligere indblik i, om coaching er noget for dig. Her får du desuden et eksklusivt tilbud om en samtale med indehaver og coach, Louise Vælds om uddannelsen, hvor I taler om, hvordan du kan drage nytte af uddannelsen.

Louise Vælds

Louise er psykoterapeut og pd'er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder.

  • LinkedIn - sorte cirkel
_R9A6115_edited.jpg
Tilmeld dig nu (begrænset pladser)
Vælg den dato du ønker at deltage
 

Tlf. 51 90 12 96

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, Denmark

CVR: 29744319

  • Sort Instagram Icon

©2020  VÆLDS Uddannelse og Coaching.