Live coaching og Q&A med Louise Vælds og Maya Lützhøft

- Et unikt indblik i hvad det vil sige at coache og hvordan du kan bruge coaching

3 grunde til at du skal deltage i online eventen

Deltag i en live coach session

Du får lov til at opleve, hvordan rigtig coaching fungerer, og hvor meget du kan hjælpe et andet menneske på bare 30 min. Det sker, når vi starter eventen med en coachsession, hvor du får lov at være flue på væggen.

Få svar på dine spørgsmål

Vi besvarer alle de spørgsmål du må have om at være coach, at gå på uddannelsen og hvad du ellers brænder inde med af spørgsmål. Blogger og kommende coach, Maya Lützhøft, deltager i FAQ’en og giver indblik i, hvordan det er at tage uddannelsen online.

Materiale og eksklusivt tilbud

Efter eventen sender vi dig materiale, der kan give yderligere indblik i, om coaching er noget for dig. Her får du desuden et eksklusivt tilbud om en samtale med indehaver og coach, Louise Vælds om uddannelsen, hvor I taler om, hvordan du kan drage nytte af uddannelsen.

Tilmeld dig nu (begrænset pladser)
Vælg den dato du ønker at deltage
 

Tak for idag. Det var spændende at være "flue på væggen" og se hvordan en rigtig coachsession foregår. Du gjorde det meget varmt og legende og det kunne jeg virkelig godt lide. Vældig inspirerende!

- Tidligere deltager i online eventen

Coach uddannelsen 
 

En ting er at tage en coach uddannelse, en helt anden ting er at få seriøs træning i verdensklasse. Med VÆLDS coach uddannelse får du mulighed for at lære coaching og samtaleteknikker i dybden og udvikler ukendte sider af dig selv i vores professionelle, udfordrende og varme læringsmiljø. Læs mere om coach uddannelsen.

51 90 12 96

Vesterballevej 5, 7000 Fredericia, Denmark

  • Sort Instagram Icon

©2020  VÆLDS Uddannelse og Coaching.